Back to all reports

Intervaller på grønt lys retning mot Osloveien 07:30-08:30

Reported in the Trafikklys category anonymously at 08:44, ons. 1 mai 2019

Sent to Statens vegvesen and Trondheim 1 minute later

For å få mer flyt i trafikken om morgen, burde det ha vært lengre intervall for grønt lys retning Osloveien fra Sluppen siden. Antall biler som slipper igjennom kan være så få som 1-2 pga av den store mengden med syklister som passerer overgangen ved "grønn mann". Det oppleves også at enkelte syklister ikke respekterer når det endres fra "Grønn mann" til "Rød mann", sykles det fortsatt slik at de hindrer trafikken. Kan noe gjøres med dette. Ganske frustrerende for oss bilister og ofte er det situasjoner som kunne ha vært unngått. Noen bilister "tar unødvendige" sjanser (som i mitt skjønn, er i full rett til) og det skaper farlige situasjoner mot myke trafikanter som syklister. Noen ganger blir man stående 20 minutter i kø fra bomstasjon og nedover. Skjønner da at noen bilister føler på frustrasjon med å ikke komme seg fremover pga lysreguleringen? Lurer også på om det er differensiert lysregulering på andre tider av døgnet. De syklistene som er der har i utgangpunktet god tid til å passere ovegangen.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Fortsatt ett håpløst kryss for både bilister og syklister som ikke overholder lysreguleringen.

    Posted anonymously at 09:25, søn. 13 september 2020

  • Ingen bedring siden sist dette ble rapportert. Lange køer og kun to-tre biler som kommer over lyskrysset i gangen. Gjelder også på ettermiddagen. Det er grønt for bil og grønn mann samtidig så få/ingen kommer over om man skal til høyre mot Stavne. Det hadde vært mye bedre om det var grønt og grønn mann hver for seg. Dette forhindrer også mange farlige situasjoner da syklister kommer i høy fart og i varebilers blindsone (pga svingens vinkel), samt at det oppleves at syklister også sykler på rød mann. Bør utbedres eller må det skje en ulykke før det blir tiltak?

    Posted by Ole Idole at 16:10, fre. 2 oktober 2020

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?