Tilbake til alle rapporter

Mangler gatelys.

Rapportert i kategorien Gatelys av Inge Oddvar Halvorsen 04:15, lør. 4 mai 2019

Sendt til Sandnes og Statens vegvesen region vest 5 minutter senere

Det er mer enn 10 lamper som ikke lyser på Forussletta mellom Løvenstrasse og Kvadrat. De er rapporter før, noen er flere år uten lys.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Nå pr. 13.08.19 er det 20- tyve lys som ikke virker på Forussletta. Det er 5 lys som har sluttet å virke på 3 måneder.Her går det unna. Med dette tempo vil gata være mørklagt om 3 år, og det 6 år etter ferdig stillese. Ble det så dyrt at veivesenet ikke har råd til vedlikehold? En annen ting er kvalitet. Det er åpenbart særdeles dårlig kvalitet på de pærene som sannsynligvis skal ha en holdbarhet på 25000 timer. På meg virker det litt flaut å se gata blir mørklagt uten at veivesenet gidder å løfte en finger. Skal fortsette å rapportere. Spennende å se hvor lang tid det tar før gata er mørklagt.

    Sendt inn av Inge Oddvar Halvorsen 09:51, tir. 13 august 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter