Tilbake til alle rapporter

Manglende veiskulder på beggesider og smal veibane

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Trond Jenssen 14:52, tir. 7 mai 2019

Sendt til Nannestad og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Homledalsveien er her forsmal til at to biler kan passere hverandre. Dette gjelder ca. 50 meter av Homledalsvegen fra krysset til Åsvegen. Ved passering blir det kontakt mellom bilene eller man kjører seg fast i grøfta. Rygging tilbake ut mot Åsveien kan skaper farlige situasjoner, da dette krysset er uoversiktelig for trafikk som kommer nordfra. Dette var faktisk bedre før veien ble "utbedret" med asfalt for en tid tilbake.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Bilder av Homledalsvegen tatt fra krysset til Åsvegen.

    Sendt inn av Trond Jenssen 15:22, tir. 7 mai 2019

  • Hei, Her er det fortsatt mangel av veiskulder, gjelder del av Homledalsvegen ut mot krysset til Åsvegen. Dette fører til utforgjøringer pga veien er for smal uten veiskulder, da det ikke er plass til to biler i bredden her. Spørsmål er: Hvorfor blir ikke dette utbedret???

    VH Trond

    Sendt inn av trondskogjenssen@gmail.com 12:51, søn. 20 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter