Tilbake til alle rapporter

Budorvegen er ikke kjørbar for oss som bor der!

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 00:05, tor. 9 mai 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Løten 4 minutter senere

Budorvegen er stengt for trafikk mot Budor. Likevel så kjører biler der. Det er livsfarlig nå som det er kun ett kjørefelt der. Det er såvidt det er plass for én bil der! Sånn går det ikke å ha det. Det burde ha blitt satt opp trafikklys, slik at alle kommer seg gjennom uten å skape farlige situasjoner. De omkjøringene hvor dere mener at folk skal kjøre er ikke kjørbare, så forstår at folk ikke har lyst til å kjøre der! Det er så mange hull der at man kan miste dekkene sine! Mener dere at folk skal kjøre omveier, så burde de blir tilpasset til trafikken først.

I tillegg når jeg kjørte omkjøringen i går, fikk alle beskjed om at veien er steng der også og at jeg måtte kjøre tilbake til Brenneriroa for å så kjøre opp igjen mot Budor. Det vil da si at veien egentlig var helt stengt kl. 15:30 på ettermiddagen. Hvordan skal vi komme oss hjem da? Vi som faktisk bor på Budorvegen synes ikke det er noe særlig situasjon. Vi har full forståelse for at dette er noe som må gjøres. Men hvorfor skal dette være så kaotisk? Veiarbeidet burde forresten foregå om natten. Ikke kl. 16 når alle skal komme seg hjem. Vi som har barn og dyr hjemme har ikke tid til å stå og se på hvordan de fjerner asfalt i 35 minutter. Går heller ikke an å kjøre forbi de lastebilene, ettersom de flytter seg slik at de sperrer vegen (det er helt sant!). Uaktuelt! Dette kan ikke være sånn frem til sommer.

Det er lett for dere å begynne å fikse veger, men tenk litt underveis. Tenk på folk som bor i området.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter