Tilbake til alle rapporter

Farlig avkjørsel

Publisert av Glenn Alexander Jakobsen 06:04, tir. 14 mai 2019

Sendt til Arendal og Aust-Agder 1 minutt senere

Det er mye trafikk i begge retninger, dette hindrer bilister fra Arendal å krysse veien inn til Foamrox lokalet, bilisten blir da stående med motgående og forbigående trafikk (70 sone). - Det er vanlig at det står store kjøretøy parkert på forbikjøringslommen. - Det oppstår daglig situasjoner hvor kjøretøy står stille med trafikk som går forbi på høyre side og med motgående på venstre side, det er ikke uvanlig å bli stående slik 10-30 sekunder. - Siden januar 2018 har det skjedd flere ganger at bilister har unnamanøvret og vert delvis nedi grøften og opp igjen. - Ved flere anledninger har vi hatt nestenulykker hvor forbikjørende sent registrerer stillestående biler i forbikjøringsfeltet. - I tillegg til kryssingen av veien så skal bilister inn til Foamrox lokalet også krysse en gang og sykkelsti.

Det er ett skilt som sier all stopp forbudt på stedet, på tross av det er det sjeldent det ikke står biler/lastebiler parkert i dette feltet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:53, tir. 11 juni 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter