Tilbake til alle rapporter

1 stort og 1 middels hull samt hele veibanen har sunket ned mye.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 16:06, tir. 14 mai 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Løten 4 minutter senere

Det har vært asfaltert rett utenfor Frønsetvegen 17 i 2018, men jobben som er gjort har vært ekstremt dårlig. Nå har asfalten som ble lagt sunket ned veldig mye ettersom veien er ekstremt traffikert i samsvar med byggingen av nye motorveien, samt det er mye tungtransport på veien på grunn av industri området. Det har også kommet fram 2 hull, et stort og et middels. Dette er umulig å ikke se, merke og høre når man kjører forbi Frønsetvegen 17. Når tyngre bilder kjører fordbi kan det riste i hele huset (frønsetvegen 17) da dolpen er så stor. Noen biler tar ned i bakken når de kjører over om de ikke legger seg helt over i motsatt veibane.

Det står en asfalterings maskin og utstyr parkert 150 meter fra hvor problem området befinner seg. Samt bare 200 meter til så er en av Norges største pågående veibane prosjekt på gang. Det betyr at det er 2 sett med muligheter til å få ordnet problemet veldig enkelt, 2 rett ved problem området.

De som bygger veibanen bruker denne veien hele døgnet. Det er kontant trafikk her og det er noe av problemet til at veien har blitt så dårlig. Så her synes jeg de godt kan hjelpe til å rette opp problemet de selv har forårsaket :)

Som sagt så er det mye trafikk her, og veiproblemet forårsaker både bråk, farlig trafikk og konstant irritasjon for både vi som bor her, de som jobber ved industrien og de som bor der i forbindelse med veibanen. Og ikke snakk om at noen følger 40 fartsgrensen som er satt, noe som gjør det hele enda mere farlig.

Dette er definisjonen av low hanging fruit :)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ser ut som kun 10 timer etter rapportering så kom det noen med en traktor og helte over litt asfalt grus. Ser ut som dette gjorde susen :)

    Publisert anonymt 11:20, ons. 15 mai 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter