Tilbake til alle rapporter

I forbindelse med nytt byggefelt er det mye tungtrafikk som kjører raskt. Ettersom det er trangt i gata og mange barn som bor her lurer jeg på om det er mulig å få regulert til 30 sone slik at man unngår en ulykke.

Rapportert i kategorien Trafikkskilter av Christo Matheson 19:07, søn. 19 mai 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Halden 3 minutter senere

Det er mye tungtrafikk som kjører altfor fort. De vil ikke ha mulighet til å stoppe dersom et barn ville komme ut i veien. Ønsker at gata blir regulert til 30 km.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei , vi hadde kontakt med Halden komme på 1990 tallet og ble lovet at vi skulle få 30km fartsgrense i Englekorveien og på Sollihøyda neste gang dette skulle vurderes i Halden kommune. Nå har det gått over 20 år og vi har ikke hørt noe siden . At det nå er igang satt arbeid på nytt boligfelt som bruker den samme inkjøring , og hvor det daglig kjører tyngre kjøretøy her må det gjøres noe med fartsgrensen. Det er mange barn som leker og har sin skoleveie her. Jeg har tidligere vært leder i velforeningen her og håper deree følger opp denne saken mvh Jens-Petter Jensen

    Sendt inn av jenspje@gmail.com 11:42, man. 20 mai 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:30, søn. 16 juni 2019

  • Har fått svar fra Statens vegvesen om at dette er ikke deres ansvar, og at de forutsetter at kommunen svarer. Jeg venter fortsatt på svar.

    Sendt inn av Christo Matheson 20:30, søn. 16 juni 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter