Tilbake til alle rapporter

Flere store hull (omlag 50 cm brede) i asfalt i gangvei til perrong

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 09:42, tir. 21 mai 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Det har vært hull her hele vinteren, og jeg mener at hullene har blitt større. Hullene er meldt til Bymiljøetaten (Bymelding), som henviste til Sporveien. Sporveien har ikke svart på tips og ikke reparert (etter to uker).

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • De store hullene er reparert, men det gjenstår to mindre hull. De små hullene er på hver sin side av de store, når man kommer ned rampa og går mot perrongen.

    Meldte de de store hullene til Bymiljøetaten, som henviste Sporveien. Meldte til Sporveien og intet skjedde flere uker. Brukte FiksGataMi og problemet var løst uka etter. Kan være tilfeldig.

    Publisert anonymt 10:06, tir. 18 juni 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter