Tilbake til alle rapporter

Vaskebrett, hullet vei, feler store kuler.

Rapportert i kategorien Hull i vei av gandreas@bbnett.no 20:36, man. 27 mai 2019

Sendt til Ringsaker og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Gamle synder ser ut til å dukke opp igjen, denne gangen Ncc, de har vært flink fram til i år. Har ikke skrapet/ gruset/ høvlet/ Ringsvegen etter vinteren. Massevis med hull og vaskebrett og store kuler Har purret på dem to ganger via epost og telefon. Ingenting skjer. Det gjør det vel ikke nå heller. Verre blir det for hver regnskur. Kan informere dem om at det aldri slutter å regne her jordkloden,hvis det er de venter på.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Hullene i veien er av en slik størrelse at veien bør stenges da hullene har dybder opptil 5-7cm og hastigheten må settes til 15km hvis ikke får bilene skader på oppheng og styring. Dette kan medføre trafikkulykker på et senere tidspunkt. Veien må omgående skrapes og påføres masse. Fra Ringsv med nedsatt hastighet,egen 385 til Fløtlia bør veien merkes ikke kjørbar med nedsatt hasighet.

  Sendt inn av Kåre Lund 00:31, tor. 30 mai 2019

 • Har nå kjørt flere turer på Ringsvegen fra nr 385 til Fløtlia og skal tilbake til Fredrikstad 3 juni. Straks jeg kommer tilbake så blir bilen satt inn til kontroll av forstilling og styring samt støtdempere. Alle som har kjørt Ringsvegen siden påske bør sjekke opp bilene så ikke uforutsatte skader påfører personskader eller større reparasjoner-

  AS19161 og BS70240

  Sendte ifo senest 30.05 og flere beboere har ringt og klaget uten reaksjon.

  Sendt inn av Kåte Lund 17:31, søn. 2 juni 2019

 • Veien er gruset,høvlet og i bra stand igjen, takk til Ncc, fiksgatami og Statens vegvesen. Nå gjelder det å passe på, og ikke slippe det for langt, før noe blir gjort igjen. Veien trenger konstant vedlikehold. Ikke et skippertak en gang i blant! Ser helst at det gamle Vegvesenet blir gjenopprettet og det blir slutt på å sette bort veg vedlikehold til private.

  Sendt inn av gandreas@bbnett.no 21:09, man. 24 juni 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter