Tilbake til alle rapporter

20 cm hull i innkjøring til Stensrud vegen 13

Rapportert i kategorien Hull i vei av knut@hagenoggodager.no 08:49, ons. 29 mai 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Stange 1 minutt senere

Asfalt har krakilert over tid og har gått i oppløsning i innkjøring fra Stensrudvegen til Stange Industribygg AS sine industrilokaler. Det har blitt store hull som bør utbedres snarlig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Etter min oppfatning ble dette utført raskt og effektivt. Når det er sagt er jo deler av Stensrudvegen moden for nytt belegg grunnet krarkelering, dulper og hull. riktig ille er det ved innkjøring ved Stridsberg/Jiffy og noen meter forbi innkjøring til Tilhengerbedriften.

    Sendt inn av knut@hagenoggodager.no 13:10, ons. 26 juni 2019, markert som fikset

  • Hei igjen. Jeg rapporterte for en tid tilbake hull i asfalt i innkjøring til Stensrudvegen 13 2335 Stange som dere har fikset. Nå har det oppstått et nytt hull som er ca 40 cm i diameter like ved der dere fikset det forrige gang. Håper dere kan ta dette snarest. Ha en forsatt fin dag.

    Sendt inn av knut@hagenoggodager.no 10:38, tor. 29 august 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter