Tilbake til alle rapporter

Mange dype hull i vegen hele strekningen Nordre kongsveg 650 til 959, trenger tilsyn fylle hull og skrapes

Rapportert i kategorien Hull i vei av Lars Bergsengstuen 21:44, lør. 1 juni 2019

Sendt til Ringsaker og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Hele strekningen Nordre Kongsveg 650 til 959 har nå igjen mange dype hull, særlig på bakketopper der sikten er dårlig og biler ofte kommer i konflikt når de møtes. ( Mange prøver å svinge utenom hullene ) Særlig dårlige partier er: Midt i Skogsbakken, strekningen forbi Olavskilden, bakketoppen ved NKV 818 til 829, bakketoppen ved NKV 790, strekningen NKV 716 til 770 og Aamot toppen ned til NKV 650. Det trengs å fylles i grus og skrapes. Lastebil med gruslass og skrape midt under vil holde det i sjakk en stund til.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:13, tir. 2 juli 2019

  • Fortsatt går vedlikeholdet for seint her i Nordre Kongsveg, nye hull oppstår. Lukker denne saken for å kunne sende nye meldinger mer spesifikt.

    Sendt inn av Lars Bergsengstuen 18:47, man. 30 september 2019, markert som fikset

  • Det går fortsatt seint med vedlikehold på denne strekningen også i sommer. Jeg lukker denne saken for å kunne melde nye oppdaterte saker.

    Sendt inn av Lars Bergsengstuen 17:26, torsdag 25 juni 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter