Tilbake til alle rapporter

Manglande autovern/fallsikkring mot høg støttemur til nabotomter.

Rapportert anonymt 07:30, man. 3 juni 2019

Sendt til Jølster og Sogn og Fjordane 4 minutter senere

Manglande autovern/varig sikring mot nabotomt. Etter bygging av 2 stk 4 mannsboliger på nedsida av Furehogen 38 i 2017, har den fleire meter høge støttemuren mot tilkomstvegen vår vert sikkra med eit bygggjerde. Dette byggjerde har no blitt ståande i 2 år og er ikkje en fullgod sikkring mot kjøretøy eller sykklande unger som enkelt kan forsere denne hindringen med fatale konsekvenser med tanke på den enorme høgda støttemuren har. Vi i nabolaget har uttrykkt vår bekymring for dette både til kommune, grunneigar (Ivar A. Sunde) og utførande byggfirma BT hus Førde uten at det er framgang i saken. Vi ønsker herved at kommunen kjem på synfaring og pålegger den rettmessige aktør å utbedre denne midlertidige løsninga for å unngå framtidige uhell.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:44, man. 1 juli 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:07, man. 29 juli 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter