Tilbake til alle rapporter

RV411, Dypvågveien ved Kilsend: Ødelagte vegskuldre på begge sider av veg, ca. 5 - 10 meter ovenfor utkjørsel fra Kilsendsveien.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 10:22, ons. 5 juni 2019

Sendt til Statens vegvesen region sør og Tvedestrand 2 minutter senere

I flere måneder har ødelagt asfaltkant og manglende vegskuldre i Dypvågveien ved Kilsend skapt farlige situasjoner da vegen på dette stedet er smal, slik at møtende biler ofte kommer ut på vegkanten hvor begge sider av vegen har skader.

Jeg fikk selv en kraftig smell i går, 04.06.2019 på vei mot Tvedestrand da jeg fikk høyre hjulpar ut på ødelagt/skadet vegskulder. Dette kan påvirke styringen og skape farlige situasjoner. Også nedover bakken omtrent på samme sted som indikert er asfaltskanten ødelagt samt at vegskulderen/fyllmassen mangler. Nå kommer vi til en tid med mye ferietrafikk og her vil det garantert bli skader og potensielt ulykker.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Problem med ødelagte veiskuldre har blitt utbedret i juni 2019.

    Publisert anonymt 11:15, ons. 3 juli 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter