Back to all reports

Store hull i veibane

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 22:23, tor. 13 juni 2019

Sent to Re and Statens vegvesen region sør 1 minute later

Hei Veien fra Berganveien 40 i Ramnes ,til Ramnes private Barnehage har store hull i veibanen. Asfalten smuldrer opp ,og det er mer grus enn asfalt igjen på veien. Det er dype hull som blir dypere hver dag, da veien er svært trafikkert, fordi det ligger en barnehage i enden av veien. I barnehagen er det 65 barn som skal bringes og hentes 5 dager i uka, og i tillegg er det 15 ansatte. Dette tilsier at det er 160 biler som kjører på denne veien ekstra daglig. Og i tillegg kommer kjøring til eiendommer. Veien blir raskt dårligere når den er så trafikkert. Den er lappet mange ganger, men dette holder ikke mange ukene fordi hullene begynner å bli for store og for dype. Det er flere barn som har hatt stygge fallulykke på sykkel og sparkesykkel .Håper denne lille strekka av veibane kan prioriteres med ny asfalt da det er i byggefelt og tilkjøring til en barnehage.

Mvh Anja

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.