Tilbake til alle rapporter

Store humper.

Rapportert anonymt 12:04, søn. 16 juni 2019

Sendt til Lyngdal og Vest-Agder 1 minutt senere

Flere plasser fra Åmdalstrand til svenevig er nå så store humper i asfalt at biler tar i. Dette må det gjøres noe med før noen ødelegger bilene sine. Sagt i fra tidligere men lite å ingenting blir gjort.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Hei igjen lite å ingenting blir fremdeles gjort. Helt vanlige Biler tar i under. Har veldig mange flere bilder men får ikke lagt inn mere enn 3 stk. Hvis det ikke blir tatt tak i nå så kommer flere biler til å bli ødelagt. I år har det ikke vært noe tele i jord å dermed nesten ingen bevegelse i veibanen. Gjelder fremdeles strekningen fra Åmdals strand til Svennevik. Har purret flere ganger men det skjer ikke noe. Her må det vedlikehold å asfalt. Håper noen snart kan ta tak i dette. Vedlikehold langs kommuneveien er omtrent fraværende.

  Sendt inn av Helge knutsen 09:38, mandag 9 mars 2020

 • Sender noen flere bilder dette er bilder som er tatt 2-300 meter i hver retning av markøren. Har enda flere bilder å flere kan sendes hvis ønskelig men er vel unødvendig. Nå har veien vært dårlig fra tidlig 2000 tall å har kommunen har blitt informert flere ganger men ingenting blir gjort. Håper dette endrer seg etterhvert. Trenger også flere møteplasser.

  Sendt inn av Helge knutsen 11:36, mandag 9 mars 2020

 • Photo of this reportzoom Photo of this report zoom Photo of this report zoom Sender noen flere bilder dette er bilder som er tatt 2-300 meter i hver retning av markøren. Har enda flere bilder å flere kan sendes hvis ønskelig men er vel unødvendig. Nå har veien vært dårlig fra tidlig 2000 tall å har kommunen har blitt informert flere ganger men ingenting blir gjort. Håper dette endrer seg etterhvert. Trenger også flere møteplasser.

  La til mandag 9 mars 2020 – Store humper.

  Photo of this report zoom Photo of this report zoom Photo of this report zoom Hei igjen lite å ingenting blir fremdeles gjort. Helt vanlige Biler tar i under. Har veldig mange flere bilder men får ikke lagt inn mere enn 3 stk. Hvis det ikke blir tatt tak i nå så kommer flere biler til å bli ødelagt. I år har det ikke vært noe tele i jord å dermed nesten ingen bevegelse i veibanen. Gjelder fremdeles strekningen fra Åmdals strand til Svennevik. Har purret flere ganger men det skjer ikke noe. Her må det vedlikehold å asfalt. Håper noen snart kan ta tak i dette. Vedlikehold langs kommuneveien er omtrent fraværende.

  Sendt inn av Helge knutsen 18:05, mandag 23 mars 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter