Tilbake til alle rapporter

Hull i veien

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 17:47, tir. 21 juni 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Øyer og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Det er store og mange hull ved Simengård / Presstegaarden på Sør- Tretten Veien.Nå er di hullene så dype at det er fare for skader på biler. Denne veien var for kort tid siden høvlet og var grei i noen dager. Hullene er så store at det bør fylles for hand og høvles etter kort tid.Mangel av grus på veien for høvel er også mulig. Høvl veien med runnig på profil. Ønskes utbedret snarest

MVH.
Knut. Hagebakken (avisbud)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Den ble løst raskt med høvling men når det blir høvlet flatt blir det greit med det samme men nå har hullene kommet sakte men sikert tibake.

    Publisert anonymt 21:54, tir. 19 juli 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter