Tilbake til alle rapporter

Manglende søppelkasser

Rapportert i kategorien Park/landskap anonymt 21:42, tir. 25 juni 2019

Sendt til Bærum 3 minutter senere

Det var tidligere en søppelkasse på parkeringen i krysset Dæliveien/Gjettumveien. Etter at den ble fjernet, har det vært et stort savn da dette er en parkering som brukes hyppig av turgåere.

Som en erstatning for denne, er det ønskelig med en søppelkasse ved inngangen til skogen . Et område som brukes av mange turgåere , også de med hund. Det er ønskelig at hundebæsj blir plukket opp, og det er større sjanse for det om det finnes et sted å kaste vi hundeposene.

Søpla blir jo uansett hentet jevnlig, slik at det bør ikke medføre vanskeligheter å ha et hentepunkt til.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • God ide! Hundene rekker vanligvis å gjøre fra seg på strekningen fra parkeringsplassen og opp til der stien begynner. Så det er perfekt å ha en søppelkasse langs veien der stien starter. Det bør være enkelt for avfallsbilen å tømme søppelkasse herfra. Så slipper vi kanskje hundeposer som legges igjen langs veien og i naturvernområdet.

    Publisert anonymt 09:14, ons. 26 juni 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter