Back to all reports

Manglende søppelkasser

Reported in the Park/landskap category anonymously at 21:42, tir. 25 juni 2019

Sent to Bærum 3 minutes later

Det var tidligere en søppelkasse på parkeringen i krysset Dæliveien/Gjettumveien. Etter at den ble fjernet, har det vært et stort savn da dette er en parkering som brukes hyppig av turgåere.

Som en erstatning for denne, er det ønskelig med en søppelkasse ved inngangen til skogen . Et område som brukes av mange turgåere , også de med hund. Det er ønskelig at hundebæsj blir plukket opp, og det er større sjanse for det om det finnes et sted å kaste vi hundeposene.

Søpla blir jo uansett hentet jevnlig, slik at det bør ikke medføre vanskeligheter å ha et hentepunkt til.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • God ide! Hundene rekker vanligvis å gjøre fra seg på strekningen fra parkeringsplassen og opp til der stien begynner. Så det er perfekt å ha en søppelkasse langs veien der stien starter. Det bør være enkelt for avfallsbilen å tømme søppelkasse herfra. Så slipper vi kanskje hundeposer som legges igjen langs veien og i naturvernområdet.

    Posted anonymously at 09:14, ons. 26 juni 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.