Tilbake til alle rapporter

Trær hindrer sikt

Rapportert i kategorien Trær av Per Normann Grindheim 07:12, tor. 27 juni 2019

Sendt til Bømlo 3 minutter senere

Trærene i begge retninger hindrer sikten slik at biler og busser ikkje ser hverandre før man møtes på det smaleste. Det hender rett som det er at det er gående og sykklende midt mellom på denne møteplassen, og det oppstår kø. Særligt farligt er det mot Rubbestadnes siden, da det oftest må rygges tilbake 20-30 meter rett før ein sving. Her har det vært farlige situasjoner. Det er tidligere blitt tynnes litt ut i busker, men nå er trære så høge og tette igjen. Trærne bør kappes helt ned for langvaring sikt forbedring.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:26, man. 19 august 2019

 • Det vart gjort noke kantklypp nordover mot Rolfsnes, men det beli ingen betring på raportert område. Det må nok ei motorsag til på begge ender av strekningen samt det kjafset som står att i midten etter første gang dei var og skar ned. Nå bygynner skulen igjen, og det er flere barn som går langs dette sterkket som havner oppi masse trafikk.

  Sendt inn av Per Normann Grindheim 12:26, man. 19 august 2019

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:28, man. 16 september 2019

 • Problemet er ikkje løst.

  Sendt inn av Per Normann Grindheim 14:28, man. 16 september 2019

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 07:53, tir. 15 oktober 2019

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:49, tir. 12 november 2019

 • Problemet blei ikkje løst før vinteren kom og ordnet med løvfall sjølv. Det var dessutem mange rare situasjoner når busser og biler og sykklende skal passere dette onråde. Betre sikt over denne strekningen hadde løst mange irriterende situasjoner.

  Sendt inn av Per Normann Grindheim 08:49, tir. 12 november 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter