Tilbake til alle rapporter

Huller og humper i veien. Skilt som er for gammelt.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 14:57, tor. 27 juni 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Halden 3 minutter senere

Rett utenfor innkjørselen, Billebakkeveien 22 min ble det gjort en grave jobb i fjord av Aunesen. Nå er det store humper og hull der. Ganske ubehagelig å kjøre inn til meg. Resten av Billebakkeveien er også mye huller i grunnet anleggstrafikk som går det. Er det mulig å få gjort noe med dette? Skiltet i bunnen av bakken hvor det står innkjøring forbudt burde vært rustet opp. Ser ikke lenger hva det står der og i det siste har det blitt mye gjennomkjøring som til tider er til hinder for oss som bor her. Og ved utkjøringen i bunn av bakken burde det vært satt opp ett lite hinder eller noe. Hullet ned til grøfta der er ganske stygt. Pappa ødela felgen sin der siden han ikke var klar over det hullet. Vanskelig å se i mørket. Fint om disse punktene kan rettes opp i.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter