Tilbake til alle rapporter

Vanskelig tilgang og farlig overgang til flott snarvei!

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 22:04, tor. 27 juni 2019

Sendt til Rælingen og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

I dag åpnet kommunen flott snarvei langs Skjærvagapet som vi har etterlyst i mange år (jf fiksgatami.no/report/56021). Kjempebra, men dessverre slutter den flotte snarveien rett ved Strømsveien. Dette er en sterk trafikkert "bilvei" som er vanskelig, ja direkte farlig å krysse. I Romerikes blad av 20.06.19 kunne vi lese at "Skedsmo kommune opplyser at det i Strømsveien ved Strandveien kommer til å bli noe økt trafikk på grunn av stien og oppfordrer bilister til å ta hensyn og være forsiktige inntil et gangfelt er på plass." Da kan vi bare håpe at alle bilister som i framtiden kjører langs Strømsveien har lest og husker disse ordene i Romerikes blad - eller at vegmyndighetene vurdere med andre trafikksikkerhetstiltak her! Hva med fareskilt nr 144 som "varsler om sted hvor syklende ofte krysser eller kjører ut på vegen" (jf skiltforskriften)?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Vi har ikke fått noe svar fra vegmyndighetene i denne saken, men på Facebook siden til Lillestrøm sykkelby ble den 08.08.19 lagt ut følgende info: "Skjærvagapet er åpent for alle som er lei av å gå på fortauet nedover fra sagdalen til Strandveien. Snart kommer det skilt og etterhvert gangfelt over Strømsveien."

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 21:57, tor. 5 september 2019

  • Vi har fortsatt ikke fått noe svar fra vegmyndighetene i denne saken, men på Facebook siden til Lillestrøm sykkelby ble den 10.08.19 lagt ut følgende info: "Snarveien gjennom skjærvagapet må brukes og oppleves av flere for å få gangfelt over Strømsveien ved Strandveien." Vi mener vel det motsatte er tilfelle her: Vi må FØRST få på plass gangfelt over Strømsveien ved Strandveien, og så kan snarveien gjennom Skjærvagapet brukes og oppleves av flere (særlig barn)!

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 09:33, søn. 29 september 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter