Tilbake til alle rapporter

Lite oversiktlig kryss med fotgjengerovergang

Publisert av Erlend Ljøstad 09:28, ons. 3 juli 2019

Sendt til Mandal og Vest-Agder 2 minutter senere

Krysset hvor Kastanjeveien og Seljeveien møtes kan til tider være litt vanskelig. Spesielt på vinteren da man gjerne trenger en god flyt i kjøringen for å komme seg opp. Problemet da er at det er vikeplikt for de som kommer fra Kastanjeveien når man kjører på Seljeveien. Da må man stoppe før man kommer seg opp hvis det kommer biler, og det kan medføre at man blir stående der hvis det er glatt. Det er jo også en fotgjengerovergang på toppen av bakken, så man kan jo måtte stoppe for disse også. Ett alternativ er å gjøre Seljeveien til en forkjørsvei. Ett annet alternativ er kanskje et speil. det kunne hjulpet slik at man kunne se om noen kom fra Kastanjeveien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:58, ons. 31 juli 2019

  • Løst

    Publisert anonymt 07:16, tor. 18 juni 2020, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter