Tilbake til alle rapporter

6 gatelys ute av drift i krysset fv116/hommelstadvegen-Gilestubben

Rapportert i kategorien Gatelys av Johs Wetten 21:50, man. 8 juli 2019

Sendt til Hamar og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

6 lamper er uten lys ,lampa utenfor postkassa i Kongsvegen 370 er snudd 180 grader. Er tydelig løs fra stolpen. Melder stadig om feil i dette området: tyder på dårlig kvalitet på anlegget?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fikset dette idag 12.07.2019. Var en mast med helt brent opp klemmer og en mast til med litt svidde klemmer. Byttet alt inni de to mastene. Kjørte en tur fra krysset og ned til tennskapet og da lyste alt sammen.

  Stian Norøm Traftec Roadworks.

  Sendt inn av Stian Norøm 10:13, fre. 12 juli 2019, markert som fikset

 • Lyset er nå borte fra Lovisenbergkrysset (Olsrudvegen-FV116) og fram tilogmed Gihlekrysset (Hommelstadvegen-FV116). Lampe ved innkjøring til Kongsvegen 370 er fortsatt ute av posisjon.

  Sendt inn av Johs Wetten 11:07, tir. 16 juli 2019, åpnet på nytt

 • Har vært her nå og rettet armatur. Samt sjekket opp strekken som var mørk. Her lå styringen på manuell og ikke auto, satte det i auto og tente anlegget. Det skal lyse som det skal nå. Gi gjerne tilbakemelding her om det er i orden eller ikke.

  Sendt inn av Espen Lappen, Traftec 08:30, tir. 23 juli 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter