Tilbake til alle rapporter

Flere hull i vegen

Rapportert i kategorien Hull i vei av Anna Furuodden 23:33, fre. 19 juli 2019

Sendt til Porsgrunn og Statens vegvesen region sør 1 minutt senere

Telenor har lagt kabler i løkkebergvegen, men de har ikke gjort seg ferdige, og vi kan rapportere om seks hull i asfalten. Vi har ringt Telenor, og bedt dem komme å asfaltert og gjøre seg ferdige, men ingen ting skjer. Noen har kontaktet Porsgrunn kommune, og den ansvarlige der sa at vi er klar over det.....

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Problemet har vært rapportert fire ganger til Telenor av tre forskjellige beboere i Løkkebergvegen, og en gang til Porsgrunn Kommune. Vi har hatt seks gjenglemte huller, og det har vedvart i tre måneder. Vi er ikke imponerte, men selvfølgelig glade for at det endelig er ordnet.

    Sendt inn av Anna Furuodden 11:06, søn. 18 august 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter