Back to all reports

Manglende feiing på Møllebyen`s parkeringsplass.

Reported in the Gatefeiing category by Rolf Grande at 21:24, søn. 14 juli 2019

Sent to Moss and Statens vegvesen region øst 1 minute later

Møllebyens parkeringsplass har ikke vært feiet for vinterens sandstrøing. Som bildet viser er det her blitt yndet sted for enkelte ungdommer å Burne på den løse grusen. Dette medfører at parkerte biler da får bilene sine overstrødd av strøgrus. Dette er nok ikke det beste for billakk og ruter. Her betaler de for å parkere og attpå til kan de være så uheldig å få sine biler beskadiget av grusen.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Den 14. juli 2019 sendte jeg melding til Fix Gata Mi angående manglende feiing av Møllebyens parkeringsplass. Pr i dag har ingen ting skjedd. Som jeg påpekte forrige gang var det enkelte bilister som sladet på den løse grusen. Ref dagens bilde som viser at den sølvgrå stasjonsvognen av type Skoda Octavia to ganger på lørdags ettermiddag og kveld sladdet bilen inn til parkering. Se tydelige sladdespor. Det er bare et tidsspørsmål når det skjer en ulykke på denne parkeringsplass når enkelte morer seg med å sladde inn til parkeringsplassen. Likeså bemerket jeg den 14. juli at det gror ned med mannshøye Burot og at en ukjørbar feiemaskin har stått på parkeringsplassen siden ved påsketider 2017. Jeg mottar gjerne svar på disse henvendelser om hvorfor at det ikke blir gjordt noe for å utbedre nevnte forhold.

    Posted by Rolf Grande at 18:04, søn. 4 august 2019

  • Still open, via questionnaire, 23:50, søn. 11 august 2019

  • Fredag 9. aug etter at gravemaskin som ryddet ugress og busker var dratt ankom Feiebil ca 0830 og foretok noe feiing. Feiing ble kun utført i mitten av parkeringsplassen da det allerede var ankommet og parkert biler på begge sider. ref vedlagt foto.Resterende feiing bør utføres før kl 0700 før biler blir parkert på plassen av arbeidsfolk. De to siste bildene viser parkeringsplassen kl 0600 om morgenen. De bilene som står der er biler til de som bor i Kongens gate 7.

    Posted by Rolf Grande at 23:50, søn. 11 august 2019

  • Still open, via questionnaire, 15:21, fre. 13 september 2019

  • Fullstendig feiing mangler. Flere ganger har feiebilen vært på besøk, men dessverre etter at bilpendlerne har kommet på jobb. Derfor har den bare kunne feie innkjøringen mellom de parkerte bilene. Senest søndag 8 sept ca kl 1030 var det ny feiing. Ref bilder. Her ble det igjen feiet etter at biler har kommet til parkeringsplassen. Kjøreren av feiemaskinen gjorde så godt han kunne med å feie mellom de parkerte bilene. Skjønner ikke de ansvarlige at feiebilen må ut før kl 0700 før bilpendlerne kommer på jobb?

    Posted by Rolf Grande at 15:21, fre. 13 september 2019

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 15:21, lør. 12 oktober 2019

  • Treg reaksjon fra rette instans. Måtte til slutt innvolvere ordfører Hanne Tollerud før noe ble gjordt. Stort sett er plassen til slutt blitt feid. Der står igjen felter langs Kongens gate under kjetting jerdet om ikke er feid.

    State changed to: Løst

    Posted by Rolf Grande at 15:21, lør. 12 oktober 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?