Tilbake til alle rapporter

For høy fartsgrense gjennom hyttefelt, badeplass og tett befolket område

Publisert av Tony Samuelsen 14:34, søn. 28 juli 2019

Sendt til Telemark og Skien mindre enn et minutt senere

Veien langs Heivannet har mange hytter på den ene siden av veien som igjen har bryggeplasser, badeplasser og små parkeringsplasser tett opptil veien. Her er det per dags dato fartsgrense 60kmt. Ved disse svingete veiene løper det små barn og voksne over veien for å komme til bryggeplasser og hytter. Med dagens fartsgrense ligger folk ofte over 60 kmt og dette skaper ofte veldig skumle situasjoner. Det har tidligere vært dødsfall grunnet påkjørsel på denne veien rett utenfor Solvika. Det burde sterkt vurderes å bli satt ned fartsgrense til 40kmt eller maks 50kmt på denne strekningen. Og hvorfor er det ikke laget gangfelt ved bussholdeplassen ved Solvika? Dette burde komme på plass. Håper på bedring av dette området. Mvh flere bekymrede beboere og hytteeiere.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter