Tilbake til alle rapporter

Ukjent linje fra stolpe

Publisert av Martin 09:36, man. 29 juli 2019

Sendt til Østfold og Halden 4 minutter senere

Hafslund Nett mottok denne meldingen fra en av våre kunder: Gjelder Korterødveien 2 og Korterødveien 4, 1794 Sponvika: Over min eiendom (Korterødveien 2) går en coax, trolig en levning etter et kabelselskap som for lengst har gitt opp. Problemet er at kabelen nå henger under to meter fra bakken på min eiendom. Bildene viser kabelen og koplingsboksen på en stolpe på Korterødveien 4.

Den tilhører ikke oss, og heller ikke Telenor, så jeg vil undersøke med dere om dere har noen oversikt over hvem som kan ha eid eller leid plass i stolper i dette området?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter