Tilbake til alle rapporter

Dålig lappet asfalt, langsgående sprekker og klumper i vegbanen. Generelt er vegen i dårlig stand. Kjører mye tungtransport her i forbindelse med utbygging av ny riksveg. Vanskelig å ferdes etter vegen, både gående og på sykkel. Dette på grunn av sprekker og stor trafikk.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 13:48, man. 5 august 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Løten 1 minutt senere

Sprekkene i vegbanen har vært der i mange år. Blir innimellom fylt igjen med ny asfalt. Dette medfører igjen klumpete og humpete veg. Vanskelig å sykle, må legge seg langt ut i vegen for å holde seg rullende. Dette skaper mange farlige situasjoner pga. at sprekkene starter midt i en sving.Det rister og skaker mye også når en kommer i bil.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:29, man. 2 september 2019

  • Tror ikke dette blir løst med det første. Lapping er uansett ikke godt nok. Det har blitt prøvd i mange år, men det blir bare værre. Så det bør nok prøves noe annet. Hele brennerivegen fra riksveg 3 til riksveg 25 bør fikses.

    Publisert anonymt 16:29, man. 2 september 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter