Tilbake til alle rapporter

Masse busker og trær ved veien som medfører trafikkfarlige situasjoner da det medfører dårlig sikt nordover og sørover på fylkesveien (er en beredskapsvei).

Rapportert i kategorien Trær anonymt 15:28, tir. 6 august 2019

Sendt til Lardal 2 minutter senere

Masse busker og trær ved veien som medfører trafikkfarlige situasjoner da det medfører dårlig sikt nordover og sørover på fylkesveien 865 (er en beredskapsvei). Veien er smal og 2 biler kan ikke passere hverandre i full fart. Er også mange gående, syklende, traktorer og tømmertransport på veien. Dersom trær og busker blir fjernet, vil en unngå nestenulykker/ulykker og skape en god oversikt over veistrekningen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter