Tilbake til alle rapporter

Svært redusert sikt pga vid og høy hekk

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 20:23, fre. 9 august 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Løten 2 minutter senere

Svært redusert sikt. Høy og vid hekk skaper farlige situasjoner. Tirsdag og torsdag er det bingo på samfunnshuset. Da kan opptil 90 biler kjøre nedover Gudbrand Akersveg og ut på Klevbakken-veien. Flere bilister bremser ikke opp pga dårlig sikt mot høyre, men følger strømmen av biler. En mannlig syklist ble påkjørt på gangveien da bilisten ikke fikk bremset i tide. Det gikk heldigvis bra, men med så dårlig sikt, kan ulykker skje igjen. Nå er det snart skolestart, og enda flere barn vil også benytte seg av gangveien igjen. Dette må gjøres noe med så snart som mulig, slik at det blir godt og oversiklig både for bilister og myke trafikanter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 00:53, lør. 7 september 2019

  • Problemet ble ikke løst. Skuffende!!!

    Publisert anonymt 00:53, lør. 7 september 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:36, lør. 5 oktober 2019

  • Dårlig! Det ble ikke løst! Hva er vitsen å rapportere slike problemer hvis det blir ikke løst. Det er siste gang jeg bruker fiksgatami . Skuffende!!!

    Publisert anonymt 11:36, lør. 5 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter