Tilbake til alle rapporter

Gangsti som er mye brukt til vanlig, er erodert og svært vanskelig å komme seg opp/ned

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Hilde Kristin Nicolaisen 20:00, lør. 10 august 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Hei!

Kjærlighetsstien er en gangsti som er asfaltert og svært mye brukt hver dag av folk som skal til og fra skole, i barnehagen med barn, på jobb mv.

Denne går mellom Steinborgveien og Furuveien har blitt veldig erodert med de store nedbørsmengdene i høst. Nå de siste månedene har blitt umulig å komme seg opp og ned med barnevogn. Det føles for uttrykt. Vognen setter deg fast, og det er veltefare.

Jeg vet at det er mange som vil sette pris på at det legges ny asfalt på stien, slik at man kommer seg opp og ned trygt:) Den brukes dagelig av mange, og er bindevei til både buss, tog på Bryn og Høyenhall t-bane.

Håper dere kan hjelpe oss:)

Vennlig hilsen Hilde Nicolaisen

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:24, lør. 7 september 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter