Back to all reports

Vei er gjort smalere ved innkjørsel

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 13:58, tir. 13 august 2019

Sent to Voss and Statens vegvesen region vest 1 minute later

Veien er blitt mye smalere i Kverkane 3, 5704 Voss på grunn av innkjørsel til Kverkane 3. Det her her nå så smalt at utrykningskjøretøy, brannbil, boss bil, brøytebil osv har vanskeligheter med å komme frem spesielt om vinteren. Det er ingen veiskulder her eller noe å gå på. Boss bilen nekter nå å kjøre opp om vinteren. (dette var ikke problem før) Det er også et problem her at rett før innkjørselen så parkeres det ofte bil på høyre side i veien som står halvveis inn i veien. Det vises på oversiktsbilde at murer er sett opp langt utenfor eiendomsgrenser på bekostning av vei. Denne veien fører til 6 hus med flere husstander / leiligheter. Det er spesielt ved innkjørsel til kverkane 3 som er smalest og det er brattest i veien her. Forslag utbedre veien der det er smalest og sette opp autovern heilt ned i krysset til Sivlevegen. Det er uoversiktlig her og det er skolevei for mange barn.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.