Tilbake til alle rapporter

Farlig sykkelfelt i Storgata har blitt enda farligere!

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 21:05, tir. 13 august 2019

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Det er dessverre ikke noe nytt at det er farlig å sykle i Storgata i Lillestrøm. Men som bildet viser så har det faktisk blitt enda farligere på selve sykkelfeltet (!) i Storgata. Denne "midlertidige sikkerhetsløsningen" har allerede vart i flere uker og vil lurer på hvor lenge vi må vente til de store hullene tettes...

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Vi har dessverre blitt vant til at våre rapporter ikke besvares (med det første...). Men her virker det faktisk slik at det heller ikke skal gjøres noe med selve problemet. Kanskje vegmyndighetene venter på snø - den løser nemlig alle problemer med dårlige sykkelforhold i Storgata (alle lokale syklister vet at det er umulig å sykle her om vinteren!)

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 18:49, fre. 18 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter