Back to all reports

Farlig sykkelfelt i Storgata har blitt enda farligere!

Reported in the Sykkelveier category by SLF Lillestrøm og omegn at 21:05, tir. 13 august 2019

Sent to Skedsmo and Statens vegvesen region øst 4 minutes later

Det er dessverre ikke noe nytt at det er farlig å sykle i Storgata i Lillestrøm. Men som bildet viser så har det faktisk blitt enda farligere på selve sykkelfeltet (!) i Storgata. Denne "midlertidige sikkerhetsløsningen" har allerede vart i flere uker og vil lurer på hvor lenge vi må vente til de store hullene tettes...

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Vi har dessverre blitt vant til at våre rapporter ikke besvares (med det første...). Men her virker det faktisk slik at det heller ikke skal gjøres noe med selve problemet. Kanskje vegmyndighetene venter på snø - den løser nemlig alle problemer med dårlige sykkelforhold i Storgata (alle lokale syklister vet at det er umulig å sykle her om vinteren!)

    Posted by SLF Lillestrøm og omegn at 18:49, fre. 18 oktober 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.