Tilbake til alle rapporter

Manglende kantklipping skaper uoversiktlighet og farlige situasjoner i veikryss

Publisert av Ove Evanger 08:22, ons. 14 august 2019

Sendt til Bergen og Hordaland 3 minutter senere

Langs Dolvikvegen, mot krysset Dolvikvegen/Nordeidbrekka, ligger det to lavblokker med gress/buskas ut mot veien. Buskaset vokser raskt og vilt og medfører at det er nærmest umulig å se om det kommer trafikk nedover Dolvikvegen når man skal svinge ut på denne "hovedveien" fra Nordeidbrekka. Man må langt ut i veibanen for å se ordentlig, og dette skaper selvsagt mange farlige situasjoner. Gresset på "innsiden" (mot blokkene) er klippet en gang ila. sommeren 2019. Buskaset ut mot Dolvikvegen er derimot ikke blitt klippet, men det er jo her det er viktigst! Her må det klippes snarest, for det blir jo bare mer og mer trafikk langs denne veien nå når sommerferien er over!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Nå er det bra! Det er blitt klippet oppover langs Dolvikveien utenfor de to lavblokkene opp til gangbroen og lyskrysset Sandsliveien/Dolvikveien. Så nå er sikten så god som den kan bli og farlige situasjoner kan unngås. Tusen takk! Men det er viktig at dette opprettholdes og blir gjort minst 2 ganger hver vår/sommer.

    Sendt inn av oveev@online.no 09:10, tir. 3 september 2019, markert som fikset

  • Stort slaghull v gjenbrukscontainere.

    Sendt inn av Kurt Kvalheim 14:15, tor. 23 januar 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter