Tilbake til alle rapporter

Store varebiler som blokkerer sykkelstativet

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 10:33, lør. 7 september 2019

Sendt til Oslo 2 minutter senere

Det er ofte store varebiler som parkerer seg mellom sykkelstativet og søppeldunkene ved Etterstadjordet barnehage, gjør det vanskelig å parkere sykkelvogn/blokkerer og delvis blokkerer sykkelstativ. Det er egentlig ingen parkering der heller og bilene som parkerer der står der ofte hele dagen (dvs ikke levering/henting) I tillegg så er det mye kjøring med lastebil på området som gjør det veldig utrygg å oppholde seg der med barn, gir økt risiko for skader på syklene som står der og gjør det vanskeligere og mer tidskrevende å levere barn siden man må hele tiden passe seg for disse lastebiler. Det er også oljeflekker fra motor overalt der. Ber at det gjennomføres parkeringskontroller og/eller at man sperrer den lille luken mellom sykkelstativ og søppeldunkene. Dette har pågått i minst 3-4 uker. Se vedlagte bilder. Ettersender reg nr og flere bilder av alle biler ved behov.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Flere bilder

    Publisert anonymt 10:35, lør. 7 september 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter