Tilbake til alle rapporter

Snarvei på grønn sykkelrute til Oslo

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 15:54, lør. 7 september 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Lokallaget SLF Lillestrøm og omegn arrangerer regelmessig sykkelturer til Oslo, oftest langs grønne sykkelruter. Her kunne man med forholdsvis lite innsats får til en flott snarvei!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Allerede kort tid etter at vi hadde sendt denne rapporten fikk vi et hyggelig svar fra Oslo kommune som skrev følgende: "Vi viser til deres henvendelse av 7.9.2019 hvor dere foreslår å oppgradere en sti til turvei gjennom Alfaset friområde. VI takker for deres innspill og tar med oss dette videre i planleggingen. Det er mye endring og aktivitet i dette området og en tursti/sykkelsti gjennom Alfaset er svært ønskelig." Vi håper at det ikke bare blir på fine ord her, men er allikevel glad for slik respons. Brevet av 16.09.19 fra Bymiljøetaten i Oslo kan lastes ned på vår nettside www.slfloo.com/arkiv/rapporter/

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 19:11, fre. 18 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter