Tilbake til alle rapporter

Flere store hull

Rapportert i kategorien Hull i vei av Karl Martin Brevik 15:49, tor. 12 september 2019

Sendt til Fredrikstad og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Etter at Rolvsøy/rekustad fikk hyppigere bussavganger fra både Fredrikstad og Sarpsborg, har det blitt mange store hull ved busstoppet ved rekustad skole/rolvsøyhallen. Denne plassen blir brukt som et ventested for bussene. Veien har trolig ikke taklet den store påkjenningen av så mange busser.

Dette er veien til skolen og rolvsøyhallen. Her kjører biler, mopeder og sykler daglig til idrettshallen. Diase hullene er direkte farlig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:25, tor. 10 oktober 2019

  • Noen hull ble tettet med ny asfalt, men dette forsvinner igjen. Fortsatt mange hull. Faktisk sp er hele veien på vei til å gå i oppløsning pga stor busstrafikk

    Sendt inn av Karl Martin Brevik 16:25, tor. 10 oktober 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:25, tor. 7 november 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter