Tilbake til alle rapporter

Gatelys uten lys!

Rapportert i kategorien Gatelys av Laila Haakonsen 21:55, søn. 15 september 2019

Sendt til Statens vegvesen region sør og Søgne 5 minutter senere

Gatelys i Kvernstien ved utkjøring fra nr. 51 er ikke i funksjon. Det er åpenbart ikke nok å skifte pære. Den fungerer ei stund, så begynner den å "blunke" en tid, for så å falle helt ut. Det samme har skjedd en del år nå, så noe må være feil i armaturet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:43, søn. 13 oktober 2019

  • Antakelig en for stor innsats for å ordne bare ett gatelys. Gatelys ble sjekka i boligområdet for noen år siden. Lyspærer ble skiftet flere steder, men det samme problemet med gatelys utenfor Kvernstien 51, Søgne oppstod igjen. Må antakelig vente til ny gatelyssjekk for hele området.

    Sendt inn av Laila Haakonsen 22:43, søn. 13 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter