Tilbake til alle rapporter

Mørkt gatelys ved snuplassen i P. G. Mangsets veg

Rapportert i kategorien Gatelys anonymt 20:17, man. 16 september 2019

Sendt til Sør-Odal og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Det vanlige skjer igjen; lyset tennes ved skumring, men slokker igjen innen det blir mørkt. Det samme gjelder to lys nede på sletta i P. G. Mangsets veg vis-a-vis Tanumstubben. Håper dette blir fikset snart, slik at ikke mer eller mindre hele gata forblir mørk i vinter - som i fjor ...

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei igjen. Jeg har tatt gjentatte kontaktforsøk over flere måneder (og år!) uten å ha fått verken svar eller problemer løst, så nå maser jeg igjen. Problemet med gatelysene i P. G. Mangsets veg er ikke løst. Jeg får heller aldri noen tilbakemelding annet fra en kommuneansatt (ved en annen avd enn kommunalteknisk) som har lovet å ta dette videre. Han har sikkert gjort det han har lovet, men bortsett fra at han svarer pliktoppfyllende og hyggelig, er det intet å høre fra kommunalteknisk - og heller ikke orden på lysene.

    Nå har gatelyset ved snuplassen i nevnte veg helt sluttet å virke og det er helt mørklagt. Se vedlagte bilde - det ser ut som om naboens garasjelys lyser voldsomt opp, men det er kun kameraets tolkning av lys. Dette stemmer ikke i virkeligheten.

    Da håper jeg denne oppdateringen fører til at vi får gatelys!

    Publisert anonymt 08:47, man. 16 mars 2020

  • Hele lampen ved snuplassen ble skiftet, og lyser nå som den skal.

    Publisert anonymt 10:38, man. 20 september 2021, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter