Tilbake til alle rapporter

Delvis tette sluk i Omagata

Rapportert i kategorien Tette avløpsrister av Britt-Unni Raanes 15:11, tir. 17 september 2019

Sendt til Kristiansund 4 minutter senere

Delvis tette sluk Omagata 43 ved busstoppet ved nr 45 , tar unna vannet veldig sakte, men mange bilister kjører med vilje oppi dammen, slik at det skvetter langt inn på oppkjørselen og vasker grusen nedover. Hvis det kan renses opp så vannet renner fortere blir det mindre grus i sluken.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:02, ons. 16 oktober 2019

  • Rask utsending av feiebilen for å fjerne vann og løv, problemet er i tillegg dårlig asfalt og stor dump ved siden av sluken. I tillegg så tar ikke sluken unna når det er slike mengder med regn som det var den dagen og når det skikkelig snøtining. Dette er et gjentagende problem hvert år. Jeg har bare ikke rapportert det før i år.

    Sendt inn av Britt-Unni Raanes 15:02, ons. 16 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter