Tilbake til alle rapporter

Grusvei i oppløsning

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Harald Hoel-Slaattelid 14:09, lør. 21 september 2019

Sendt til Trondheim og Statens vegvesen region midt 1 minutt senere

Etter kraftige regnskyll fylles veien med stor vanndam, og veiskulder ned mot vegmesterstien 22 går i oppløsning, og vannet har dratt med seg store mengder grus og slam ned mot eiendomsgjerdet og videre ned i hagen. Det er anlagt sluk der hvor dammen samler seg, men denne er stort sett gjemt under mye grus og slam. Veien blir til stadighet gruset og skrapet for «vedlikehold» uten at det hjelper mer enn til neste regnskyll. Det resultatet av «vedlikeholdet» derimot gjør, er å heve høyden på veien, og skjule kritisk avløp ifm veien. En nabo gravde opp tilgang til sluk slik at vannet på vedlagt oversiktsbilde nå er tatt unna.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Her er vanndammen før avløpet ble staket opp av nærliggende nabo.

    Sendt inn av Hslaattelid@gmail.com 10:14, søn. 22 september 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:44, søn. 20 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter