Back to all reports

Feil skilt

Reported in the Trafikkskilter category by Gunn-Bodil Mathisen at 10:59, fre. 4 oktober 2019

Sent to Sør-Varanger and Statens vegvesen region nord 1 minute later

Et skilt som er det betyr; FORBUDT FOR ALLE KJØRETØY, må fjernes. Der det er begrenset gjennom kjøring (brøyting, kjøring til eiendommmer osv ) , eller gang og sykkel sti, SKAL dette skiltet IKKE anvendes. Det skal kun brukes når det er HELT stengt for ALL kjøring. Det er "gang og sykkelsti" og vei til eiendommer, så hvorfor ikke sette opp en slikt skilt,og ta bort dette som er feil? Har snakket med Kurt Hansen på telefon idag, og han var rasende (bannet til meg på telefon) for at jeg kom med slikt forslag/ønske, da de (kommunen) for 2 dager siden hadde flyttet et skilt fra venstre side til høyre side midt på gangveien, altså på samme plass. Han sierat han skal snakke med de som brøyter slik at det ikke blir noen problemer til vinteren. Jeg har ringt flere ganger, og sier at dette skiltet må bort. Jeg vil også minne om at dette er nå blitt en viktig Skolevei. Det er heller ikke lys der. Kurt H sier at det ikke er så lett å få til, selv om de nå jobber på Nybrottsveien med gang og sykkelvei og nye gatelys. Som sagt blir det også et problemet med brøyting, da de som da ser skiltet er usikker på om de tør kjøre inn der. INGEN, som kan trafikkreglene, kjører enkelt på dette skiltet. Vil også minne om at kommunene har asfaltert veien helt fra Gartnerjordet og til Nybrottsveien, men ikke satt inn riktig skilting.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 11:27, ons. 6 november 2019

  • Nu er vinteren kommet å det er ikke brøytet her heller pga forbudt skiltet på gang og sykkelstien. I tillegg så er det bmbarw gangvei skilt halvveis. Motsatt vei er det gang og sykkelvei skilt. Skiltene må jo ordnes, bort med 2 gamle ( forbudt for alle kjøretøy) å inn med ett nytt(gang å sykkel vei)

    Posted by Gunn-Bodil Mathisen at 11:27, ons. 6 november 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?