Tilbake til alle rapporter

Trafikkfarlig utkjørsel

Rapportert anonymt 00:18, man. 7 oktober 2019

Sendt til Kvinnherad og Hordaland 2 minutter senere

Når man svinger ut fra netlandsveien til venstre kan det oppstå farlige situasjoner pga uoversiktlig om det kommer trafikk fra høyre i hatlestrrandsveien man svinger ut i. det er sving og bakketopp fra høyre og fartsgrense blir opphevet fra 50 til 80 rett før dette, det resulterer i at enkelte biler har høyere fart enn forsvarlig og det har vært episoder i sommer senest der flaks har gjort at man ikke er blitt påkjørt av biler fra høyre når man svinger ut til venstre fra netlandsveien. flere mulige tiltak burde være: oppheving av 50 til 80 ETTER krysset, fartsdump på hatlestrandsveien FØR krysset , sette opp speil som gjør at man har mulighet for å se om det kommer trafikk fra høyre før man svinger ut i hatlestrandsveien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter