Tilbake til alle rapporter

Stygg parkering som skaper trafikk risiko

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 20:23, man. 7 oktober 2019

Sendt til Fredrikstad 1 minutt senere

En huseier (utleier, han bor ikke i gata) i gata vår har lenge parkert en stor kasse/varebil rett på ett skarpt hjørne, der den sperrer for sikt ved utkjørsel til traffikert vei. Dette gjør det risikabelt å kjøre ut der hele året, pga kraftig redusert sikt, og enda vanskeligere på vinter halvåret, da brøytekanter og is som er der, gjør at man egentlig behøver fart for å komme ut, men dette går ikke, pga den parkerte kassebilen og den reduserte sikten (man må altså sakte helt ned for å redusere fare for ulykke) - dette fører på vinter til at man ofte sklir sidelengs i snø og is, og blir sittende fast, pga at veien vinkler noe sidelengs nedover ved utfarten til hovedveien. Denne bilen burde aldri fått lov til å parkere der, når den sperrer sikten på den måten den gjør. Det er barn i bilene, og den hensynsløse parkeringen utgjør stor trafikkfare for de som må kjøre på den veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter