Tilbake til alle rapporter

Fare for at stien mellom Wessels gate og Sigurd Bergs allé må repareres på nytt.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Ola Myrset 16:43, tor. 10 oktober 2019

Sendt til Trondheim og Statens vegvesen region midt 2 minutter senere

For noen år sia ble stien mellom Wessels gate og Sigurd Bergs allé på Møllenberg/Rosenborg gruset på nytt. Den ble da riktig så fin. Før det hadde vannet gravd djupe grøfter midt i stien så den var vanskelig å gå på og nært umulig å sykle. Stien ble fikset, men ikke kilden til problemet. Hver gang det regner blir det stor vannføring ned stien ettersom alt vannet som faller på Sigurd Bergs allé havner her. Det er derfor kun et spørsmål om tid før stien ser ut som før. Allerede kan man se antydninger til utgraving. Ved å enten endre fallet lokalt i gata eller å legge inn en skrå kant på tvers like ovenfor stien vil problemet være løst og stien vil holde seg så fin som den er i dag mye lenger. Jeg burde naturligvis lagt ved bilde fra en dag det regnet, men tenkte det var best å sende inn denne mens jeg husker det.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:58, tor. 7 november 2019

  • Personen som mottok dette i kommunen ga meg i svar at dette ville ikke behandles fordi problemet var meldt inn via en privat tjeneste. Dette synes undertegnede var svært lite konstruktivt.

    Sendt inn av Ola Myrset 16:58, tor. 7 november 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter