Tilbake til alle rapporter

Dype hjulspor og fartshump skaper livsfarlig dam

Rapportert anonymt 11:34, søn. 13 oktober 2019

Sendt til Hordaland og Askøy 1 minutt senere

Det samler seg vann i hjulsporene på Kleppeveien. Plasseringen av den sørligste av de to fartshumpene mellom Kleppe skole og Kleppe barnehage gjør at vannet ikke har noe sted å renne bort. Jeg kom kjørende fra Askøy senter mot Juvik da en møtende bil kjørte ut i denne vanndammen. Det førte til at mesteparten av vannet i dammen havnet på frontruten min så jeg mistet enhver utsikt forover. Det var kun rask reaksjon fra min side som gjorde at jeg rakk å stoppe før fotgjengerovergangen mellom skolen og barnehagen, da det bare er ca. 10 meter mellom fartshumpen og fotgjengerovergangen. Dette er en dødsfelle, da eldre bilister med langre reaksjonstid sannsyneligvis ikke rekker å stoppe før fotgjengerovergangen hvor det ofte går små barn. Mulige løsninger på problemet er asfaltering av veibanen, flytting av fartshumpen og heving av veibanen. Selv før fartshumpene kom var det en liten forsenkning i veibanen på den lille rettstrekningen forbi Kleppe skole før en liten bakketopp i svingen før det går ned mot Askøy senter. Jeg kjørte moped i området på slutten av åttitallet, så det husker jeg godt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:54, søn. 10 november 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:22, søn. 8 desember 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter