Back to all reports

Det ødelagte gatelyset befinner seg mellom Agnefestveien 32 (Pizzabaker'n) og Kiwi-butikken. Det er plassert ved siden av en glass-- og kles-container.

Reported in the Gatelys category by Bjarne Blåka at 15:43, man. 14 oktober 2019

Sent to Lyngdal and Statens vegvesen region sør 1 minute later

For ca. en måned siden ble gatelyset ved siden av glass- og kles-containeren påkjørt og ødelagt. Stolpen er blitt sjeiv og toppen er slitt av og ligger ca. 10 m fra stolpen (se bilde). Vet ikke hvem som har gjort dette, men det må ha vært en høy bil.Undertegnede og kona bor i blokka (Agnefestveien 32) og synes det er synd at lyset ikke virker da det er greit å ha når folk skal kaste glass og klær i containerne. Håper at noen kan komme og se på dette og fikse dette snart.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Ser at stolpen og lyset er fjernet. Istedet står det opp et rødt rør der stolpen stod. Det betyr vel at nytt gatelys kommer opp en gang i fremtiden. Har ikke funnet ut hvem som eier lysmasten, men satser på at dette blir ordnet nokså snart da det er ganske mørkt her.

    Posted anonymously at 17:18, man. 11 november 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?