Back to all reports

Rogstadgutua er en smal grusveg hvor ikke møtende biler kan kjøre forbi hverandre. I tillegg er det tre plasser hvor en ikke kan se om det kommer møtende biler/fotgjengere. Det er spesielt to bakketopper og en uoversiktelig sving som medfører en risiko for potensiell farlige situasjoner fordi det ikke er lagt «møteplasser» der.

Reported in the Annet category by Jan Erik Pool at 13:58, tor. 17 oktober 2019

Sent to Hamar and Hedmark 2 minutes later

Det er 3 plasser, to bakketopper og en uoversiktlig sving som medfører risiko for potensiell farlige situasjoner, fordi du ikke kan se om det kommer møtende bil, fotgjengere, syklister eller traktorer. På disse plassene må det lages til en bredere vei (møteplasser) slik at møtende trafikk kan passere hverandre. Jeg har selv opplevd tre nestenulykker de siste to år. Trafikken (både biler, motorsykler, moped, traktorer, men ikke minst fotgjengere) har økt betraktelig de siste årene som gjør at risikoen for en alvorlig ulykke har økt betraktelig.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 15:03, man. 18 november 2019

  • Er det behov for ytterligere opplysninger hører jeg det gjerne.

    Posted by Jan Erik Pool at 15:03, man. 18 november 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?