Tilbake til alle rapporter

Enorme hull, manglende grøft og ødelagte stikkrenner.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Henning Kaspersen 09:52, fre. 18 oktober 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Åsnes 2 minutter senere

Hele vegstrekningen nyjordsletta er av en slik forfatning at Man bør vurdere stenging for trafikk, spesielt for kjøretøy tyngre enn personbil. Grøfter er fulle av vann, ingen stikkrenner fungerer, en stikkrenne har blitt dratt opp av bakken fordi veiskrape hekta seg fast i den. Denne ligger midt i veien. Veien ligger lavere enn stikkrenner og har enorme hull i nesten hele vegens bredde, dette blir bare værre og værre og dette går ikke gjennom vinteren. Jeg har informasjon om jordbrukstiltak som skal iverksettes som gjør at spesielt en stikkrenne bør på plass før dette tiltaket iverksettes. Ta gjerne kontakt med undertegnede Hvis det er noe dere lurer på eller det er noe vi kan bidra med.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:00, fre. 15 november 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:43, fre. 13 desember 2019

  • Det er lagt på grus i hullene i veien, dette blei gjort i desember oppå nysnø. Veien er bedre, men stikkrenne ligger ligger fortsatt oppå veien og veigrøfter må fortsatt renskes.

    Sendt inn av Henning Kaspersen 13:43, fre. 13 desember 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter