Tilbake til alle rapporter

Mangelfull brøyting

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 17:30, tir. 19 november 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Vågå 5 minutter senere

Det ble brøyta en smal stripe kl 9.15 i dag og jeg måtte rygge helt ut til hovedveien for å få snudd. Før dette var det umulig å kjøre ut og jeg kom alt for sent på jobb. Nå kl 17.00 er det fortsatt dårlig brøytet. Ved vårt hus er det en kommunal snuplass som ikke er brøyta i det hele tatt, noe som medfører at ingen av husstandene i veien får snudd og må derfor rygge ut. Noe som medfører en farlig trafikksituasjon for myke trafikanter. Har forståelse for at det er travelt, men ikke opplevd at det ikke har blitt brøyta her før på de 9 årene jeg har bodd her. Håper det blir brøytet ordentlig heretter. Bildene viser veien og snuplassen både kl 9.15 og 17.00 i dag.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Siste bilde er fra da jeg skulle på jobb 8.30 i dag. Her ser man tydelig at det ikke har vært brøytet.

    Publisert anonymt 19:30, tir. 19 november 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter